Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede helft van How I Met Your Father seizoen twee

How I Met Your Father neemt binnenkort een pauze, maar komt gelukkig voor de fans ook snel weer terug.

De tweedelige finale-aflevering voor de eerste helft van How I Met Your Father's tweede seizoen wordt dinsdag 28 maart gestreamd op Hulu. De comedyserie brengt een bekend gezicht terug wanneer de serie volgende week deze finale uitzendt.

Neil Patrick Harris zal opnieuw verschijnen in de Hulu-serie als Barney Stinson uit How I Met Your Mother. Harris was te zien in de première van het tweede seizoen.

Seizoen twee gaat vervolgens verder met extra afleveringen op dinsdag 23 mei met elke dinsdag een nieuwe aflevering tot en met de finale van het seizoen met twee afleveringen op dinsdag 11 juli.

How I Met Your Father

Met Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran en Kim Cattrall in de hoofdrollen, volgt de serie een jonge vrouw genaamd Sophie (Duff) en haar vrienden terwijl ze hun leven maken in Manhattan. De verhalen worden verteld door een toekomstige versie van Sophie (Cattrall) terwijl ze haar zoon vertelt hoe ze uiteindelijk zijn vader heeft ontmoet.

How I Met Your Father is bedacht door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Uitvoerend producenten zijn Aptaker, Berger, Carter Bays, Craig Thomas, Pamela Fryman, Adam Londy en Suzy Mamann Greenberg. Hilary Duff dient als producent. De serie is een productie van 20th Television.
Video on youtube
Vorige aflevering
Okay Fine, It's a Hurricane
Okay Fine, It's a Hurricane
02x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
How I Met Your Father