Home Before Dark

7.8 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vr 25 september
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
30 mrt 2020
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
31 mrt 2020
4
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
30 mrt 2020
De 100 recensies van..., prijsvraag antwoorden, gecancelde series, vacature en even voorstellen dit en meer nieuws uit de week van 2 - 8 maart.
9 mrt 2020
Apple TV+ komt een nieuwe misdaadserie, genaamd Home Before Dark. De eerste beelden zijn nu naar buiten gebracht.
7 mrt 2020
2
Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
27 jan 2020
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
20 jan 2020
1