Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor misdaadserie Home Before Dark

Apple TV+ komt een nieuwe misdaadserie, genaamd Home Before Dark. De eerste beelden zijn nu naar buiten gebracht.

De serie volgt een jong meisje, gespeeld door Brooklynn Prince. Het meisje verhuist van Brooklyn naar een klein dorpje aan het meer, waar haar vader (Jim Sturgess, Hard Sun) uit is weggevlucht. Het meisje achterhaald de waarheid achter een geheim die iedereen in het dorp, inclusief haar vader, verzwijgt. Home Before Dark is geïnspireerd op de nu 11-jarige Hilde Lysiak, die op 9-jarige leeftijd een moord aan het licht bracht in haar geboorteplaats Selinsgrove en dit publiceerde in haar eigen krant, Orange Street News. Eerder werd de premièredatum van de serie al bekend gemaakt, Home Before Dark verschijnt 3 april op Apple TV+.

De serie is bedacht door Dana Fox en Dara Resnik, Russel Friend en Garrett Lerner schreven de serie. Naast Brooklynn Prince en Jim Sturgess spelen ook Abby Miller, Kylie Rogers, Joelle Carter, Jibrail Nantambu, Deric McCabe, Michael Weston, Aziza Scott en Louis Herthum een rol in de serie.

Bekijk hieronder de trailer van Home Before Dark
Video on youtube
Vorige aflevering
The Smoking Gun
The Smoking Gun
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
07 maa 2020 13:30 -
Ben zeer benieuwd!
Reageer
avatar_BlackBiker
07 maa 2020 16:13 -
Ik moet gelijk denken aan Q en Q :-). Een moord in de eigen omgeving en die dan oplossen. Vond ik toen een hele leuke serie.
Grappig aan deze serie is dat het gebaseerd is op een echte persoon en een echte gebeurtenis. Kan best wat worden.
Reageer
Home Before Dark