Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Home Before Dark krijgt trailer en startdatum

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.

Het tiendelige tweede seizoen zal in juni van start gaat bij Apple TV+ en daarna zal elke vrijdag een aflevering worden vrijgegeven. Maar voor de start heeft Apple eerst een trailer uitgebracht.

Video on youtube


Met Brooklynn Prince en Jim Sturgess in de hoofdrol is de serie geïnspireerd door de echte jonge onderzoeksjournalist Hilde Lysiak. Home Before Dark zal op vrijdag 11 juni wereldwijd van start gaan. In seizoen twee van de dramatische mysterieserie, begint verslaggever Hilde Lisko (Prince) een onderzoek, nadat een mysterieuze explosie een lokale boerderij treft, dat haar recht tegenover een machtig en invloedrijk bedrijf zet.

Naast Prince en Sturgess spelen ook Abby Miller, Kylie Rogers, Aziza Scott, Michael Weston, Joelle Carter, Jibrail Nantambu, Deric McCabe en Rio Mangini een rol. De serie wordt geproduceerd door showrunner Dana Fox, Jon M. Chu, Joy Gorman Wettels, Howard Deutch, Dara Resnik, Russel Friend, Garrett Lerner en Sharlene Martin. Het is een co-creatie van Dana Fox en Dara Resnik.



Home Before Dark is sinds de première op Apple TV + in april 2020 een fan favoriet en heeft lovende kritieken gekregen van de pers die de serie boeiende entertainment dat nooit terugdeinst voor belangrijke kwesties noemt en die Prince prestaties als Hilde prijst als gewoonweg verbluffend.
Vorige aflevering
The Smoking Gun
The Smoking Gun
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
18 Mei 2021 09:12 -
Yes! Ik vond dit zo'n toffe reeks :-)
Reageer
Home Before Dark