Home Before Dark

7.8 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ komt met serie Home Before Dark

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.

Het jonge meisje Hilde Lysiak (gespeeld door Brooklynn Prince), afkomstig uit de grote stad, ontdekt in Home Before Dark aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. De serie is geïnspireerd op het echte verhaal van de nu 11-jarige Hilde Lysiak. Volgens Apple TV+ komen er op 3 april tien afleveringen beschikbaar en is nu al besloten dat er meer afleveringen geproduceerd gaan worden.


Brooklynn Prince

De misdaadserie Home Before Dark, van Anonymous Content en Paramount Television Studios, is gemaakt door Dana Fox (Ben and Kate) en Dara Resnik (Daredevil), met executive producer Joy Gorman Wettels (13 Reasons Why).

Home Before Dark is geïnspireerd door het werk van Hilde Lysiak, een jonge onderzoeksjournalist die op 9-jarige leeftijd de eerste was die een moord aan het licht bracht in haar geboorteplaats Selinsgrove, en het nieuws naar buiten bracht in haar zelf gestarte krantje, Orange Street News. Haar werk kreeg negatieve feedback van commentatoren die stelden dat negenjarigen geen moorden zouden moeten onderzoeken.
Vorige aflevering
Bigger Than All of Us
Bigger Than All of Us
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
20 jan 2020 15:08 -
Klinkt interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2