Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Alta Mar in november bij Netflix

Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie die te zien is bij Netflix. De serie ging in première op 24 mei met acht afleveringen.

Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. In de jaren ’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar de vraag is of het zover komt. Een passagier komt te overlijden, wier naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. En dan vinden er ook nog meer mysterieuze sterfgevallen plaats. Liefde, intriges en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten.

Aan het einde van het eerste seizoen lijkt alles te zijn opgelost, maar dat is slechts schone schijn. In de laatste minuut volgde namelijk een grote cliffhanger. Dat wees er al op dat er een tweede seizoen zou volgen. Dat is inderdaad het geval. Op 22 november komt het tweede seizoen van Alta Mar beschikbaar bij Netflix. Hoofdrollen zijn er voor Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Josè Sacristan en Alejandra Onieva. Hieronder alvast de Spaanse trailer.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Eternal Sea
The Eternal Sea
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alta Mar