Henk Rijckaert - Influencer

-
45 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/4afleveringen/2023 - heden
NetwerkStreamz
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2023 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Streamz
Henk Rijckaert - Influencer is een Belgisch realityprogramma van de zender Streamz. De serie ging in première op 19 april 2023.

Mensen die Henk al een tijdje volgen, weten het. Hij ben niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook, …Hij is aanwezig! Hij staat dan ook dagelijks met al zijn volgers in contact. Die hechte band maakt van hem een influencer. Hij heeft invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet hij voorzichtig omgaan. Er zijn collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden zonder ook maar even na te denken. Dat doet hij niet, hij staat sta voor kwaliteit. Als hij iets aanraad, dan mag je zeker zijn dat het goed is... Daarom kan hij maar één ding zeggen: KIJK NAAR DEZE VOORSTELLING OP STREAMZ!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Henk Rijckaert - Influencer.

Vergelijkbare series

Henk Rijckaert - Influencer