Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 15-2023

Weekoverzicht 15-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 11 tot en met 16 april. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 15.
Serienieuws

Datums


Agent Hamilton


Het tweede seizoen van Agent Hamilton gaat op 29 april van start bij Canvas. De misdaadserie werd eerder in de pers al omschreven als het Zweedse antwoord op film-reeksen als James Bond en Jason Bourne en draait om een door Jakob Oftebro gespeelde geheim agent. Aan de start van seizoen twee wordt tijdens een geheime NAVO-operatie in de Middellandse Zee een Zweedse duiker vermoord. Hamilton kent het slachtoffer nog uit zijn tijd bij de Navy SEALs. Hij reist vervolgens af naar de militaire basis van Toulon in Zuid-Frankrijk om de moord te onderzoeken en krijgt daarbij hulp van onder anderen zijn collega Kristin Ek (Nina Zanjani). Agent Hamilton is gebaseerd op de romans van Jan Guillou. Beide seizoenen zijn ook nog altijd online beschikbaar op NPO Plus.

Van der Valk


Het derde seizoen van Van der Valk is binnenkort te zien bij de KRO-NCRV. Alle afleveringen zijn vanaf 27 april te zien op NPO Plus en het seizoen is vervolgens vanaf zaterdag 6 mei ook wekelijks te volgen op bij de KRO-NCRV op NPO 2 en NPO Start. Van der Valk is een Britse misdaadserie over een agent (Marc Warren) die werkzaam is in Amsterdam.

Saint X


De van Hulu afkomstige serie Saint X is vanaf 7 juni te zien op Disney+ in Nederland. De serie speelt zich af in meerdere tijdlijnen en draait om het langdurige effect dat de dood van Alison, die tijdens een vakantie op een tropisch eiland om het leven kwam, heeft op onder meer haar jonge zus Emily. Hoewel Alisons dood destijds werd gezien als een ongeluk, start Emily een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid. Saint X is een adaptatie van het gelijknamige boek van Alexis Schaitkin.

Gecancelde Series


Amber Brown


Na slechts één seizoen is de comedyserie Amber Brown gecanceld door Apple TV+. Het eerste seizoen ging in première op 29 juli 2022 en nu zijn de contracten van de castleden verlopen volgends Deadline.

Freeridge


Netflix heeft de On My Block spin-off Freeridge gecanceld na slechts één seizoen. Waarom is de serie gecanceld? De serie stond een week op Netflix's Top 10-lijst voor Engelstalige series met 8,3 miljoen uur bekeken. Daarna viel het van de lijst. Tegenwoordig zijn nieuwe Netflix-series die in hun eerste week niet boven de 100 miljoen uur kijken, vaak gedoemd om te worden gecanceld. Het lijkt erop dat Freeridge geen uitzondering is.

Nieuwe Series


Stars on Mars


FOX gaat in het nieuwe competitieprogramma Stars on Mars, bekende personen naar Mars sturen. Vanaf 5 juni zal het programma, met William Shatner in Mission Control, in première gaan. "Goed nieuws voor onze celebronauten van Mission Control", vertelde Shatner. “Dankzij de lagere zwaartekracht op Mars, weeg je 62% minder. Slecht nieuws: de lucht is niet in te ademen, dus als je uit LA komt, zal het je aan thuis doen denken.”

Vernieuwde Series


Tales of the Jedi


Filoni bevestigde dat er een tweede seizoen van de animatieserie komt tijdens het vijftiende verjaardagspanel voor Star Wars: The Clone Wars op de Star Wars 2023 Celebration. "Tales of the Jedi was zo leuk de eerste keer," zei Filoni, "ik heb er nog een paar gedaan." Er werden geen andere details onthuld over de komende serie. Het oorspronkelijke seizoen vorig jaar behandelde de levens van Ahsoka Tano en Count Dooku, elk behandeld in delen van drie afleveringen.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van april 2023 die in week 16 van start of in première zullen gaan.



-

Dinsdag 18 april


How to Get Rich – Serie première (Netflix)

-

Woensdag 19 april


Henk Rijckaert - Influencer – Serie première (Streamz)
Pálpito – Seizoen 2 (Netflix)

-

Donderdag 20 april


Follow Me – Serie première (Streamz)
Totally Completely Fine – Serie première (AMC+/Sundance Now)

-

Vrijdag 21 april


Big Beasts – Serie première (Apple TV+)
BIM – Serie première (Streamz)
Drops of God – Serie première (Apple TV+)
Rough Diamonds – Serie première (Netflix)
Secrets of the Elephants – Serie première (National Geographic)
Wellington Paranormal – Seizoen 2 (Canvas)

-

Zondag 23 april


Leopard Skin – Seizoen 1 (FOXNL)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
Futsudo 17 april 2023, 09:54
Leuk dat er nog een tweede seizoen komt van Tales of the Jedi.
Log in om een reactie achter te laten