Head of the Class (2021)

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt Head of the Class (2021)

HBO Max heeft de komedieserie Head of the Class (2021) besteld, met Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)). Het is een reboot van de gelijknamige serie uit 1986.

De seriebestelling voor Head of the Class (2021) komt niet zo maar uit de lucht vallen, in 2020 ontving de serie al een pilot bestelling met daarbij vijf mogelijke scripts. Er zijn door HBO Max nu in totaal tien afleveringen besteld van de nieuwe serie Head of the Class (2021), die gebaseerd is op de gelijknamige serie Head of the Class uit 1986.

Head of the Class (2021) draait om docente Alicia Adams, ze wil dat haar over presterende studenten zich minder gaan focussen op het halen van hoge cijfers en zich meer gaan focussen op het opdoen van levenservaring. De serie is afkomstig van Bill Lawrence (Scrubs), Amy Pocha (American Vandal) en Seth Cohen (American Vandal).


Isabella Gomez

Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)) zal te zien zijn in de hoofdrol. Katie Beth Hall (Happy!) en Christa Miller (Cougar Town) zullen ook een (gast) hoofdrol vervullen. Daarnaast zijn straks ook Jorge Diaz (The Long Road Home), Jolie Hoang-Rappaport (Watchmen (2019)), Gavin Lewis (Little Fires Everywhere), Dior Goodjohn (Glee), Brandon Severs (Diary of a Future President) en nieuwkomer Adrian Matthew Escalona te zien zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
07 apr 2021 18:02 -
De zoveelste reboot, jonge jonge, weten ze nu echt niks beters te verzinnen? En dan ook nog bij HBO? Zo'n sitcom vindt ik helemaal niet bij HBO passen, meer iets voor ABC, CBS of NBC.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1