Head of the Class (2021)

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt Head of the Class (2021)

HBO Max heeft de komedieserie Head of the Class (2021) besteld, met Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)). Het is een reboot van de gelijknamige serie uit 1986.

De seriebestelling voor Head of the Class (2021) komt niet zo maar uit de lucht vallen, in 2020 ontving de serie al een pilot bestelling met daarbij vijf mogelijke scripts. Er zijn door HBO Max nu in totaal tien afleveringen besteld van de nieuwe serie Head of the Class (2021), die gebaseerd is op de gelijknamige serie Head of the Class uit 1986.

Head of the Class (2021) draait om docente Alicia Adams, ze wil dat haar over presterende studenten zich minder gaan focussen op het halen van hoge cijfers en zich meer gaan focussen op het opdoen van levenservaring. De serie is afkomstig van Bill Lawrence (Scrubs), Amy Pocha (American Vandal) en Seth Cohen (American Vandal).


Isabella Gomez

Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)) zal te zien zijn in de hoofdrol. Katie Beth Hall (Happy!) en Christa Miller (Cougar Town) zullen ook een (gast) hoofdrol vervullen. Daarnaast zijn straks ook Jorge Diaz (The Long Road Home), Jolie Hoang-Rappaport (Watchmen (2019)), Gavin Lewis (Little Fires Everywhere), Dior Goodjohn (Glee), Brandon Severs (Diary of a Future President) en nieuwkomer Adrian Matthew Escalona te zien zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
07 apr 2021 18:02 -
De zoveelste reboot, jonge jonge, weten ze nu echt niks beters te verzinnen? En dan ook nog bij HBO? Zo'n sitcom vindt ik helemaal niet bij HBO passen, meer iets voor ABC, CBS of NBC.
Reageer

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00