Harkum

6.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
6.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNPO 1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:NPO 1
Harkum is een Nederlandse komedieserie van de zender NPO 1. De serie ging in première op 30 september 2019.

Remake van een Noorse serie over het stoffige dorpje Harkum. De Burgemeester komt er op een dag achter dat er met gemeentegeld gespeculeerd is op de beurs. In eerste instantie lijkt het geld verdwenen te zijn, maar dan blijkt het dorp ineens 700 miljoen euro winst te hebben behaald. De burgemeester heeft ‘money to burn’ en hoeft hij zich niet langer zorgen te maken over de bezuinigingen op de koffiepads in de kantine en de subsidie voor het kerkkoor. Maar hoe lang duurt dit geluk? En wanneer komt de landelijke overheid verhaal halen? Terwijl ‘the sky is the limit’ het nieuwe motto voor Harkum lijkt te zijn, ontstaat er ook een idee voor een megalomaan plan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Harkum.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
21 okt 2019
De Tweede Kamer sprak gisteren met minister Arie Slob (mediazaken) over de toekomst van de publieke omroep.
12 sep 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2

Populaire reacties (1)

7
16 dec 2019
Dit is een serie waar je even in moet komen. Na de eerste aflevering had ik er nog geen oordeel over maar naarmate je er meer van ziet blijkt dat het toch wel een goed in elkaar gezette serie is. Het is een hoop absurde humor en maffe personage. De acteurs zijn goed op dreef onder meer Jelka van Houten en Annet Malherbe.

Vergelijkbare series