Ground Floor

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkTBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20132015 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:TBS
Ground Floor is een Amerikaanse komedieserie van de zender TBS. De serie ging in première op 14 november 2013.

Een werkplekkomedie met een romantische twist, "Ground Floor" speelt zich af in de moderne wereld van het Amerikaanse bedrijfsleven. De show gaat over Brody, een jonge hot-shot bankier bij Whitestone Trust, die dacht dat hij gewoon een one-night stand met Jennifer had, een mooie vrouw die hij ontmoette in een bar. Maar als hij ontdekt dat ze werkt in het onderhoud van het gebouw waar hij werkt, beginnen hun wereld te botsen op de meest onverwachte manier. Tegenover de kritische baas van Brody, de heer Mansfield, evenals geïrriteerd collega's, moet het paar een manier vinden om met hun groeiende gevoelens voor elkaar om te gaan in deze moderne versie van Romeo & Juliet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Ground Floor - Seizoen 1

8

Nieuws (1)

Geliefde en niet zo geliefde series: jullie zijn niet meer... Sommige van jullie hebben wij leren kennen, sommige komen/kwamen op een natuurlijke manier dit seizoen aan hun eind en anderen verlieten al het...
1 jun 2015
23

Populaire reacties (2)

-
17 dec 2013
Best leuke comedie! Erg leuke acteurs op een paar na. Mogelijk niet goed genoeg voor een volgend seizoen maar toch leuk om nu te volgen.
6
21 dec 2013
Ja idd, een leuk tussendoortje =). Zeker nu er zo weinig uitgezonden wordt.

Vergelijkbare series