Grimgar of Fantasy and Ash

7.6 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Grimgar of Fantasy and Ash is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 11 januari 2016.

Angst, overleving, instinct. In een vreemd land gegooid met niets anders dan vage herinneringen en de kennis van hun naam, kunnen ze alleen deze drie emoties diep in hun ziel voelen resoneren. Een groep vreemden krijgt geen andere keuze dan de enige betaalde baan in deze game-achtige wereld te accepteren - de rol van soldaat in het reserveleger - en alles te elimineren dat de vrede in hun nieuwe wereld, Grimgar, bedreigt.

Wanneer alle sterkere kandidaten zich verenigen, moeten de achterblijvers samen een partij vormen om te overleven: Manato, een charismatische leider en priester; Haruhiro, een nerveuze dief; Yume, een vrolijke jager; Shihoru, een verlegen magiër; Mogzo, een vriendelijke krijger; en Ranta, een baldadige donkere ridder. Ondanks de gelijkenis met één, is dit geen spel - er zijn geen herhalingen of respawns; het is doden of gedood worden.

Het is nu aan deze ragtag-groep van onwaarschijnlijke vechters om samen te overleven in een wereld waar leven en dood slechts door een dunne lijn gescheiden zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grimgar of Fantasy and Ash.
Grimgar of Fantasy and Ash