Grand Army

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Grand Army is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 16 oktober 2020.

De dramaserie vertelt het verhaal van vijf middelbare scholieren die worstelen met seksuele, raciale en economische politiek en vechten om te slagen en iemand te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grand Army.

Populaire reacties (1)

8
20 okt 2020
Inkijk in het leven op een highschool in multicultureel Brooklyn. Helemaal anders dan bijvoorbeeld in 13 reasons why (highschool in kleinsteeds Amerika), maar even boeiend.

Vooral wat Dom en Joey overkomt, kwam stevig binnen. Beide personages hadden zich meteen onder mijn ribben gehecht, bij Jo was dat al vanaf de beginscène. In de toiletten van de kleedkamer op school. OMG! Mijn zoon van twaalf zat naast me op de bank... shit! Ik heb wat duiding moeten geven, om het zacht uit te drukken.

De hele serie lijkt soms wat rommelig, maar als je de rommel opruimt, begrijp je dat je in een hele mooie kamer zit en dat de verwarming lekker hoog staat. Er zijn goede jonge acteurs, er is meer diepgang dan in de meeste Netflix series en de soundtrack is dope, zoals die Brooklyn jongeren het zouden zeggen. Niet slecht, helemaal niet slecht!

Vergelijkbare series

Euphoria
3 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Sherlock
1 stem