Go, Diego, Go!

6.4 / 10
30 min
Animatie
Volg deze serie
6.4 / 10
5seizoenen/81afleveringen/2005 - 2011 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20052011 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
Go, Diego, Go! is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 6 september 2005.

Go, Diego, Go! is een geanimeerde serie voor peuters en kleuters en is een gerelateerde serie aan Dora de ontdekker. De show begon op 6 september 2005 op Nickelodeon. Het programma wordt uitgezonden in de zendtijd van Nick Jr. In April van het jaar 2008 is de serie in vele talen uitgebracht, waaronder Spanje. Het primaire doel van de serie is kleuters te leren lezen, tellen, schrijven en andere basisbehoeften aan te leren. Ook worden er vaak Engelse woorden gebruikt.
De hoofdpersoon van de serie is een tweetalig (Engels en Nederlands), acht jaar oud jongetje, genaamd Diego Márquez die dieren in nood helpt met hun problemen, vooral in het regenwoud. Hij heeft een hulpje genaamd "Baby Jaguar" die hem assisteert met zijn reddingen. Diego kan met dieren praten en weet dus altijd wat hij moet doen.
Diego is de oudere neef van Dora; Dora is vaak te zien in deze serie als gastspeler, zonder Boots. Diego heeft ook nog een zus van 11 jaar oud, zij heet Alicia. Ze helpt Diego vaak met zijn reddingen, en kan veel dingen met haar computer doen, zoals informatie opzoeken over de dieren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Go, Diego, Go!.
Go, Diego, Go!