Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Video-interview met (nieuwe!) Glee acteurs over seizoen 4

Video-interview met (nieuwe!) Glee acteurs over seizoen 4

Het is net alsof de stroom aan nieuws, foto's en video's voor Glee niet kan eindigen. Vandaag kwam alweer een video naar buiten. Deze keer een video waarin je kennis maakt met de nieuwe acteurs en actrices van Glee en kom je een klein beetje meer te weten over wat je kunt verwachten. Helaas zijn er nog steeds geen beelden van The Glee Project winnaar Blake Jenner. Wel is bekend dat hij te zien zal zijn vanaf aflevering 5 en dat hij veel scenes heeft met Finn!

In dit nieuwsbericht wil ik ook nog even de gelegenheid nemen om terug te komen op een vraag die gesteld werd bij mijn nieuwsbericht over de nieuwe individuele posters. Er werd gevraagd naar Damian McGinty, Vanessa Lengies en Samuel Larson. Allen niet te zien op de posters. Echter Vanessa Lengies en Samuel Larson zullen beide gewoon terugkeren. Waarom zij niet aanwezig waren bij de fotoshoot is niet bekend.

Damian McGinty zal hoogstwaarschijnlijk helaas niet meer terugkeren, zo werd in juli bekend. Tenminste voorlopig, want volgens producer Brad Falchuk is er misschien nog een kans dat Rory in het 2e gedeelte van seizoen 4 terugkeert.

Glee is weer te zien vanaf 13 september. Bekijk de video hier:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten