Getting On (US)

6.8 / 10
28 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkHBO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:28 min20132015 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:HBO
Getting On (US) is een Amerikaanse comedyserie van de zender HBO. De serie ging in première op 24 november 2013.

Getting On (US) is gebaseerd op de Britse hit serie met dezelfde naam. De serie volgt het doen en laten van de dokters, verpleegsters en directie in de vrouwelijke bejaardenafdeling.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Getting On (US).

Nieuws (9)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
Op donderdag 14 juli zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 68ste Emmy Awards. Game of Thrones heeft de meeste nominaties en maakt daardoor kans op de meeste Emmy’s. Ze zijn 23 keer genomineerd, dat is er één...
15 jul 2016
17
Maandag 14 december 2015 zijn de nominaties bekend gemaakt van de Critics’ Choice Awards. De uitreiking van de Critics’ Choice Award zal dit jaar worden gepresenteerd door T.J. Miller (foto) in de Barker Hangar in...
15 dec 2015
2

Populaire reacties (3)

-
18 mrt 2014
Geweldige serie dit. Lekker absurd, maar als je zelf in de zorg werkt, heel herkenbaar allemaal... Mooie cast! mix van House/ Nurse jackie en the office...
8
13 okt 2014
Mocht iemand zich afvragen wat er met die neurotische zus van Roseanne is gebeurd… Nou, die werkt tegenwoordig dus in het ziekenhuis en verzamelt daar poep voor d’r poeponderzoek. Daarnaast doet ze nog een beetje medisch advies voor mevrouwen die op het punt staan de laatste adem uit te blazen. Er van tussen te knijpen. De geest te geven. Er een eind aan te breien. De pijp aan Maarten te retourneren.

Ook zijn er drie zusters. É‎én daarvan is een man. Een man met issues. Samen met de zus van Roseanne runnen ze de tent en dat is bij vlagen dus extreem grappig. Het zal wel weer niet zo grappig zijn als het Britse origineel, maar die zag ik (nog) niet dus daar kan ik (nog) niks zinnigs over zeggen. En ik vind het wel belangrijk om goed onderbouwde, gewichtige dingen te zeggen met een stukje zin er in.

Na Hello Ladies wat mij betreft weer een prima poging van HBO om de kijker van een goede portie schuddebuik te voorzien.