Generator Rex

7.2 / 10
23 min
Actie, Sciencefiction, Comedy, Animatie
Volg deze serie
7.2 / 10
3seizoenen/60afleveringen/2010 - 2012 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20102012 (Beëindigd)
Generator Rex is een Amerikaanse animatieserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 23 april 2010.

Vijf jaar voor het begin van de serie komt er dankzij een door wetenschappers veroorzaakte explosie 'nanites' in de atmosfeer. Deze fictieve fysische deeltjes hebben zich geïnfecteerd in alle levende wezens, zowel planten als dieren. Wanneer de nanites geactiveerd worden, verandert hun gastheer in een E.V.O. (Exponentially Variegated Organism). Deze monsters hebben meestal een lage intelligentie en weinig gezond verstand, en gaan als dus als een verwoestend monster te keer. Elke organisme kan op een willekeurig moment in zo'n monster veranderen. De organisatie Providence doet er alles aan om de E.V.O.-bedreigingen in bedwang te houden. Dit is erg moeilijk, aangezien elke E.V.O. andere krachten bezit.

De vijftienjarige Rex Salazar heeft geluk en blijft er als E.V.O. erg menselijk uitzien. Toch is hij absoluut geen normale jongen: hij is in staat om zijn lichaamsdelen om te bouwen tot biomechanische wapens. Ook kan hij nanites deactiveren door een E.V.O. met zijn handen aan te raken. Hij is de enige die in staat is de monsters te genezen. Rex herinnert zich weinig van zijn verleden (toen hij nog geen E.V.O. was) en probeert doorheen de serie meer te weten te komen over zijn ouders en de rest van zijn familie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 19
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Generator Rex.
Generator Rex