Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hamish Linklater toegevoegd aan de cast van Gen V seizoen twee

Hamish Linklater is gecast als vaste acteur in Prime Video's Gen V voor het tweede seizoen.

Gen V speelt zich af in de duivelse wereld van The Boys en breidt het universum uit naar Godolkin University, de prestigieuze superheldenuniversiteit waar studenten worden opgeleid tot de volgende generatie helden - het liefst met lucratieve sponsorcontracten. Je weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt.

Naast de typische collegechaos van jezelf vinden en feesten, worden deze kinderen geconfronteerd met explosieve situaties ... letterlijk. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is het duidelijk dat er veel meer op het spel staat als er superkrachten in het spel zijn.Linklater (foto) zal Cipher spelen, de nieuw benoemde decaan van Godolkin University die wordt omschreven als charismatisch en charmant. Hij is opgeleid als wetenschapper, is politiek briljant en heeft het vertrouwen en de bewondering van functionarissen op het hoogste niveau.

De cast van Gen V bestaat verder uit Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Asa Germann en Shelley Conn.

Chance Perdomo, die in het eerste seizoen een hoofdrol speelde als Andre Anderson, kwam tragisch om het leven bij een motorongeluk in Upstate New York toen hij eind maart op weg was naar Toronto om met de productie van seizoen twee te beginnen. De productie werd uitgesteld na het ongeluk om te rouwen om het verlies van hun collega en om uit te zoeken hoe het verhaal verder zou gaan. Momenteel wordt er gefilmd in Toronto.

Gen V wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios, in samenwerking met Kripke Enterprises, Point Grey Pictures en Original Film.

Linklater was recentelijk te zien in de gelimiteerde historische dramaserie Manhunt (2024) van Apple TV+ met Tobias Menzies. Daarvoor speelde hij in onder andere de gelimiteerde serie Angelyne van Peacock met Emmy Rossum, de bovennatuurlijke miniserie Midnight Mass van Mike Flanagan voor Netflix en Legion van Noah Hawley voor FX.
Vorige aflevering
Guardians of Godolkin
Guardians of Godolkin
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gen V