For All Mankind

7.8 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BlackBiker
8
19 jul 2022 19:15 -
Het eerste seizoen blies me omver. Prachtig verhaal, perfect gebracht. Een prachtige mix van historische figuren en een alternatieve historie. Een dikke 9. Maar helaas moet ik vaststellen dat de serie deze kwaliteit niet weet vol te houden.

Seizoen 2 was ook nog goed te doen, maar seizoen 3 begint vervelend te worden. Ze hebben flink geshopt bij GTST voor verhaallijnen. Adoptie issues, huwelijksproblemen, uit de kast verhalen (of juist niet), buurjongen / buurvrouw etc. etc. En deze show lijkt helaas inmiddels ook bevangen door de woke religie. Dat komt er steeds dikker bovenop te liggen.
Daarnaast worden de Russen echt heel eendimensionaal neergezet. Ze zijn gewoon altijd slecht en niet te vertrouwen. En alle voortgang die ze maken hebben ze gejat. Dat is wel heel simpel gesteld allemaal.

Het spreekt mij eerlijk gezegd steeds minder aan. Hopelijk trekt het nog wat aan, hoewel het seizoen al aardig opschiet, maar anders ben ik bang dat ik na dit seizoen afhaak.

In seizoen 2 was de kleine ode aan "onze" Wubbo Ockels overigens wel erg grappig. Een Nederlander op de Maan. Wie had dat ooit gedacht :-)
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JazzySOB
03 aug 2022 00:01
Bijgewerkt op: 03 aug 2022 00:09
Je hebt gelijk, ook hier heeft het woke virus toegeslagen. Het lijkt wel of er in de US een soort media waakhond is die verplichting oplegt aan contentmakers om alles van woke in series te verwerken. Vrijwel iedere nieuwe serie is woke. Wel grappig is de nieuwe "space race" naar Mars waarbij Helios voor het tegenwoordige SpaceX moet doorgaan, waarbij Musk wel is vervangen voor een CEO van "van kleur". De hele serie is precies 50% "mens van kleur", 50% vrouw en 50% homo. Alleen een transgender heb ik nog niet gezien, maar misschien zit die er al tussen en moet deze alleen nog uit de kast komen, net zoals die astronaut "van kleur". Het ligt er allemaal zo dik op dat het echt vervelend begint te worden. Ook dat tenenkrommende gedoe met die zoon van Baldwin begint op mijn zenuwen te werken. Teveel familie-drama wat van mij wel achterwege mag blijven omdat het niets toevoegt aan het verhaal van de "space race.
Reageer
avatar_JazzySOB
9
05 maa 2021 18:15 -
Wat een geweldige serie en een interessante alternatieve tijdlijn!
Je zou haast willen dat de Russen in het echt eerder op de Maan waren dan de Amerikanen. Dan hadden die nu al jaren een basis op de Maan gehad. Nu is er nauwelijks motivatie al gaat het met de aanstaande Artemis missie weer de goede kant op, maar de huidige president kan zo maar de geldkraan dichtdraaien en het liever uitgeven aan klimaatonzin.

Het was nog mooier geweest als ze in de serie ook een keer ingaan op wat de astronauten in werkelijkheid nog meer hebben gezien, zoals vreemde objecten die tijdens de vele missies zijn waargenomen en zelfs op de Maan als ik de HAM-radio amateurs mag geloven. Dat zou net even dat spannende mysterieuze tintje aan de serie geven.

Ik hoop alleen niet dat deze serie ook weer wordt gecanceld, want het is tegenwoordig de gewoonte om goede series, zoals bijv. Project Blue Book, te cancellen terwijl troepseries steeds worden vernieuwd.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
For All Mankind