For All Mankind

7.8 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_JazzySOB
9
05 maa 2021 18:15 -
Wat een geweldige serie en een interessante alternatieve tijdlijn!
Je zou haast willen dat de Russen in het echt eerder op de Maan waren dan de Amerikanen. Dan hadden die nu al jaren een basis op de Maan gehad. Nu is er nauwelijks motivatie al gaat het met de aanstaande Artemis missie weer de goede kant op, maar de huidige president kan zo maar de geldkraan dichtdraaien en het liever uitgeven aan klimaatonzin.

Het was nog mooier geweest als ze in de serie ook een keer ingaan op wat de astronauten in werkelijkheid nog meer hebben gezien, zoals vreemde objecten die tijdens de vele missies zijn waargenomen en zelfs op de Maan als ik de HAM-radio amateurs mag geloven. Dat zou net even dat spannende mysterieuze tintje aan de serie geven.

Ik hoop alleen niet dat deze serie ook weer wordt gecanceld, want het is tegenwoordig de gewoonte om goede series, zoals bijv. Project Blue Book, te cancellen terwijl troepseries steeds worden vernieuwd.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
For All Mankind