Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 9, Aflevering 1

Verdacht

Het bureau is in shock door de aanslag op Wolfs, Eva en officier van justitie Jens Bols. De rijksrecherche neemt het onderzoek naar de aanslag en het lek op het bureau over en gaat voortvarend te werk. Romeo wordt geschorst en Marion komt in het vizier van de rijksrecherche. Is zij het lek dat ze zoeken? Wolfs krijgt een zaak: een jonge vrouw is uit de Maas gevist. Ze is zwaar toegetakeld en gemarteld.
Gastrollen:
Caya de Groot(Brigit de Nooijer), Tibor Lukács(David Boesmeer), Javier Guzman(Tony Verwoerd), Lieke Antonisen(Gerda Blok), Jouman Fattal(Bingul), Wim Rijken(Harro Zoomers), Kees van Lier(Hoofdofficier), Ditmar Marlin(FO-er)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
5 september 2014, 00:00
Reacties (3)
avatar_jordireinders
14 aug 2015 15:30 -
Gastrollen: Caya de Groot, Tibor Lukács, Javier Guzman, Lieke Antonisen, Kees van Lier, Ditmar Marlin, Wim Rijken, Anna Rottier, Jouman Fattal.
Reageer
avatar_anonymous
15 sep 2015 17:22 -
Hoi mijn vraag is ben nu lid maar hoe kan ik mijn serie kijken
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
15 sep 2015 17:24
Op deze site kun je geen series kijken. Hier vind je alleen informatie.
Flikken kun je terugkijken op uitzendinggemist.nl
Reageer
Flikken Maastricht