Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 8

Aangereden

Tijdens een routine verkeerscontrole gaat een auto er met volle vaart vandoor en schept Esmee die in kritieke toestand in het ziekenhuis terecht komt. Marion en Romeo moeten de ouders van Esmee inlichten en dat valt ze niet gemakkelijk. De moeder van Esmee ontzegt ze de toegang tot Esmee. Ondertussen jaagt het hele korps op de doorrijder. via zijn kenteken lijken Eva en Wolfs hem al snel op het spoor te zijn, maar dat spoort loopt letterlijk dood. Dan komen Eva en Wolfs erachter dat de man van nor meer woorden verdacht wordt. Ondertussen zoeken Eva en Wolfs ook nog naar de handlangster van Luca. Wolfs ontdekt dat ze niet de enige zijn die het meisje zoeken.
Gastrollen:
Jamie Grant(Esmee van Rooy), Mimoun Oaïssa(Youssef), Stany Crets(Mr. Lacroix), Angelique de Bruijne(Sophie Jonkers), Ad Knippels(irritated driver), Tjebbo Gerritsma(Serge van Rooy), Michiel Nooter(salesman), Miryanna van Reeden(Tine van Rooy), Jasper van Overbruggen(driver)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
25 februari 2011, 20:30
Reacties (1)
avatar_anonymous
24 dec 2017 16:12 -
Goede aflevering, prima verhaallijn
Reageer
Flikken Maastricht