Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 10, Aflevering 10

Klem

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van bewakingsbeelden wordt gelukkig de dealer snel gepakt, maar hij weigert iets te zeggen. Fleurs situatie in de gevangenis verslechtert met de dag en de directie van de gevangenis weigert haar situatie te verbeteren. Wolfs probeert van alles, maar ook Mechels en Bols kunnen hem niet helpen. Hij raakt meer en meer gefrustreerd en Wolfs besluit het heft in eigen hand te nemen.
Gastrollen:
Maud Dolsma(Fleur Wolfs), Martijn Nieuwerf(Jens Bols), Sophie Schut(Chantal Bosboom), Robert de la Haye(René Koelewijn), Ursul de Geer(Van Maasakker), Willem Voogd(Dimitri Goor), Sander Foppele(Berti van Roekel), Antje Monteiro(Eigenaresse Café), Jade Olieberg(Lisa Kampman), Gustav Borreman(Wim Vizee), Ids van der Krieke(Gevangenisdirecteur Van Zetten)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
30 Oktober 2015, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Maastricht