Fallout

8.2 / 10
57 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2024 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:57 min2024 - heden
Netwerk:Prime Video
Fallout is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 10 april 2024.

Gebaseerd op één van de grootste videogameseries aller tijden, is Fallout het verhaal van de rijken en de armen in een wereld waarin er bijna niets meer te hebben is. 200 jaar na de Apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het bestraalde en barre landschap dat hun voorouders achterlieten – en zijn geschokt als ze ontdekken dat een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (11)

avatar JanWillemK
8.5
12 apr 2024
Er gebeurt veel.. misschien iets teveel. Het hele badlands apocalyps gevoel zoals in de Fallout games ontbreekt een beetje omdat je de weg die iedereen aflegt niet ziet. De karakters springen van hot naar her zonder dat je weet hoe lang ze er over hebben gedaan. Ook zijn er weinig monsters, mutants, insecten etc. te zien wat de serie een beetje tekort doet.

De introductie is prima, al had ik dus meer het 'einde van de wereld' gevoel willen hebben. Waarom toch zo'n hoog cijfer? Nostalgie, ik heb Fallout 3, New Vegas en 4 kapot gespeeld, én Walton Goggins, wat een geweldige acteur. Ik zie graag meer van zijn personage van voordat de bommen vielen.
avatar BlackBiker
7
25 apr 2024
Hele aardige serie, maar toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Deze serie heeft zeker niet het niveau van "The Last of Us". Net als bij die serie ken ik ook dit spel niet. En het lijkt er toch op dat dit voor Fallout wat lastiger is. Ik had wat moeite om erin te komen en een beetje te begrijpen wat alles nou precies moest voorstellen. Bij TLoU had ik dat helemaal niet.

Maar goed, al met al niet vervelend om te kijken en hier en daar erg grappig. En er komt een seizoen 2? Okidoki!

Vergelijkbare series

The 100
6 stemmen
Fringe
4 stemmen
Supernatural
3 stemmen
Fallout