Fallout

8.2 / 10
57 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_bulljantje
-
13 apr 2024 22:59 -
Geinig & knap gemaakt
Reageer
avatar_JanWillemK
8.5
12 apr 2024 12:34 - 12 apr 2024 12:36
Er gebeurt veel.. misschien iets teveel. Het hele badlands apocalyps gevoel zoals in de Fallout games ontbreekt een beetje omdat je de weg die iedereen aflegt niet ziet. De karakters springen van hot naar her zonder dat je weet hoe lang ze er over hebben gedaan. Ook zijn er weinig monsters, mutants, insecten etc. te zien wat de serie een beetje tekort doet.

De introductie is prima, al had ik dus meer het 'einde van de wereld' gevoel willen hebben. Waarom toch zo'n hoog cijfer? Nostalgie, ik heb Fallout 3, New Vegas en 4 kapot gespeeld, én Walton Goggins, wat een geweldige acteur. Ik zie graag meer van zijn personage van voordat de bommen vielen.
Reageer
avatar_KTMARS
-
12 okt 2023 13:32 -
Erg benieuwd, moet vast goed in elkaar zitten, zoals The Last Of Us ? Goede Trailer trouwens.
Reageer
avatar_KTMARS
-
12 okt 2023 13:21 -
Erg benieuwd, moet vast goed in elkaar zitten, zoals The Last Of Us ?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Fallout