Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in oktober 2016

Net als in september hebben we voor oktober alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Westworld
Te zien vanaf: Zondag 2 oktober bij HBO.
Het verhaal: Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. Het verhaal gaat over een futuristische themapark bemand door robots die van de menselijke gasten hun fantasieën uit laten komen. Het park gaat echter stuk en twee gasten die een Wild West-avontuur beleven worden achtervolgd door een Androïde.
De cast: Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Evan Rachel Woods, Thandie Newton en Jeffrey Wright.


Yours Mine or Ours
Te zien vanaf: Maandag 3 oktober bij Bravo.
Het verhaal: Yours Mine or Ours is een half uur realityserie die een beroep doet op de luidruchtig onroerende goederenagent Reza Farahan (Sjahs of Sunset) en interieurontwerper en decorateur Taylor Spellman om stellen die leven onder aparte daken erachter te laten komen welk huis ze thuis moeten noemen.
De cast: Taylor Spellman en Reza Farahan.

Conviction (2016)
Te zien vanaf: Maandag 3 oktober bij ABC.
Het verhaal: Conviction (2016) is een juridische dramaserie waarin advocaat en voormalig First Daughter Hayes Morrison op het punt staat om een baan te accepteren van haar sexy tegenstander NY District Advocaat Wayne Wallis, om een gevangenisstraf te ontlopen voor het in bezit hebben van cocaïne en daarmee de schade aan haar moeders campagne in het Senaat te voorkomen.
De cast: Hayley Atwell, Eddie Cahill, Shawn Ashmore, Emily Kinney en Manny Montana.


Timeless (2016)
Te zien vanaf: Maandag 3 oktober bij NBC.
Het verhaal: Timeless (2016) is een spannende actie-avonturenserie waar een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.
De cast: Abigail Spancer, Malcom Barrett, Matt Lanter en Goran Visnjic.


No Tomorrow
Te zien vanaf: Dinsdag 4 oktober bij The CW.
Het verhaal: No Tomorrow verteld het verhaal van een risico-averse vrouw, een manager van een groot distributie bedrijf, die verliefd wordt op een man die het beste van het leven maakt omdat hij denkt dat de Apocalyps eraan komt. Ze trekken de wereld in om allebei hun eigen bucketlist af te vinken. Met grappige resultaten.
De cast: Toni Anderson, Joshua Sasse, Sarayu Blue en Jesse Rath.


Frequency
Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij The CW.
Het verhaal: Frequency vertelt het verhaal van een vrouwelijke detective die erachter komt dat ze met haar overleden vader kan praten. Ze ontwikkelen een geheel nieuwe relatie terwijl ze samen werken aan een onoplosbare moordzaak. Ze krijgen te maken met onbedoelde gevolgen van het zogeheten ''butterfly effect''.
De cast: Peyton List en Riley Smith.


Divorce (2016)
Te zien vanaf: Zondag 9 oktober bij HBO.
Het verhaal: Sarah Jessica Parker keert terug naar HBO in deze nieuwe komedie, Divorce (2016). Parker speelt Frances, een vrouw die plotseling haar leven en haar huwelijk begint te herwaarderen en erachter komt dat een scheiding en een nieuwe start moeilijker is dan ze had verwacht.
De cast: Sarah Jessica Parker, Sterling Jerins, Molly Shannon en Talia Balsam.


Insecure
Te zien vanaf: Zondag 9 oktober bij HBO.
Het verhaal: Insecure neemt een kijkje in de vriendschap, ervaringen en beproevingen van twee Afro-Amerikaanse vrouwen.
De cast: Issa Rae, Jay Ellis, Lisa Joyce en Yvonne Orji.


American Housewife
Te zien vanaf: Dinsdag 11 oktober bij ABC.
Het verhaal: American Housewife is een komedie en heette voorheen The Second Fattest Housewife in Westport, ABC heeft besloten om dat in te korten in American Housewife. Katie Ottoo is een zelfverzekerde, schaamteloze echtgenote en moeder van drie kinderen. Ze probeert haar niet perfecte familie op te voeden in de gezonde stad Westport, Connecticut, gevuld met perfecte mamma’s en hun perfecte nageslacht..
De cast: Katy Mixon, All Wong, Daniel DiMaggio en Diedrich Bader.


Falling Water
Te zien vanaf: Donderdag 13 oktober bij USA Network.
Het verhaal: Falling Water vertelt het verhaal van drie vreemdelingen die zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter is dan ze zich realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.
De cast: David Ajala, Lizzie Brocheré en Will Yun Lee.


Goliath
Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Amazon.
Het verhaal: Goliath vertelt het verhaal van de eens krachtige advocaat, Billy McBride, die nu een burn-out heeft en meer tijd besteedt in een bar dan een rechtszaal. Wanneer hij met tegenzin instemt met het voortzetten van een onrechtmatige dood rechtszaak tegen de grootste klant van Cooperman & McBride, het enorme advocatenkantoor die hij hielp creëren, ontdekken Billy en zijn bij elkaar geraapte team een grote en dodelijke samenzwering, die hen allemaal in gevaar brengt in een leven of dood proces tegen de ultieme Goliath.
De cast: Billy Bob Thornton, Ever Carradine, Maria Bello en Nina Adrianda.


Haters Back Off
Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Haters Back Off gaat over het familieleven van Miranda Sings, een extreem vastberaden, totaal getalenteerde ster in de dop die steeds weer faalt omdat ze denkt dat ze beroemd geboren is, dat weet alleen nog niemand.
De cast: Colleen Ballinger, Angela Kinsey, Erik Stocklin en Steve Little.


Graves
Te zien vanaf: Zondag 16 oktober bij EPIX.
Het verhaal: Graves gaat over Richard Graves, voormalig president, die op een Don Quichot-achtige missie gaat om de verkeerde beslissingen recht te zetten die zijn administratie heeft gemaakt en zijn nalatenschap terug te eisen na dat hij 25 jaar geleden het Witte Huis heeft verlaten..
De cast: Nick Nolte, Sela Ward, Ernie Hudson, Callie Hernandez en Roger Bart.


Berlin Station
Te zien vanaf: Zondag 16 oktober bij EPIX.
Het verhaal: Berlin Station volgt Daniel Meyer/Miller, die net is aangekomen op het buitenlandse CIA kantoor in Berlijn, Duitsland. Meyer heeft een clandastine missie; het achterhalen van de bron die informatie heeft gelekt over een nieuwe beroemde klokkenluider, Thomas Shaw.
De cast: Richard Armitage, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Richard Dilane en Richard Jenkins.


Eyewitness (US)
Te zien vanaf: Zondag 16 oktober bij USA Network.
Het verhaal: Twee jongens hebben in Eyewitness (2016) een geheime ontmoeting in een hut en zijn getuigen van een schietpartij, ze kunnen nog maar net levend ontsnappen. Wanhopig proberen ze hun relatie geheim te houden en uit angst door de schutter gevonden te worden houden ze hun mond over wat ze gezien hebben. Maar ze komen er al snel achter dat wat ze hebben gezien niet ongezien kan worden - en wanneer je getuige bent van een vreselijke gebeurtenis verandert alles.
De cast: James Paxton, Tyler Young, Julianne Nicholson en Gil Bellows.


Chance
Te zien vanaf: Woensdag 19 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Chance vertelt het verhaal van een forensisch neuro-psychiater die tegen zijn wil meegezogen wordt in een gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten.
De cast: Hugh Laurie, Clarke Peters, Diane Farr en Ethan Suplee,


The Young Pope
Te zien vanaf: Vrijdag 21 oktober bij Sky Atlantic.
Het verhaal: The Young Pope gaat over Lenny Belardo en hij is niet zomaar een Paus. Lenny Balardo, aka Pius XIII, is de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Jong en charmant, lijkt zijn verkiezing wellicht het resultaat van een simpele maar effectieve mediastrategie van de Kardinalen. Maar zoals we weten, kan uiterlijk bedriegen. Vooral op de plaats en tussen de mensen die het grote mysterie van God als de leidraad in hun bestaan gekozen hebben. Die plaats is het Vaticaan en de mensen zijn de leiders van de Katholieke Kerk. En de meest mysterieuze en tegenstrijdige figuur van allemaal blijkt Pius XIII te zijn. Scherpzinnig en naïef, ouderwets en modern, twijfelachtig en vastberaden, ironisch, pijnlijk en meedogenloos. Pius XIII probeert de lange weg van menselijke eenzaamheid te bewandelen, opzoek naar een god voor de mensheid. En voor hemzelf.
De cast: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell, Silvio Orlando en Sebastian Rochè,


Class
Te zien vanaf: Zaterdag 22 oktober bij BBC Three.
Het verhaal: Class vertelt het verhaal over leerlingen van Coal Hill School die allen te maken hebben met hun eigen geheimen, angsten en verlangens. Dat terwijl ze een leven vol vrienden, ouders, huiswerk, seks en leed moeten leiden. De middelbare school waar ze op zitten is al sinds het begin onderdeel van het universum van Doctor Who. De prijs daarvan is dat de muren van tijd en ruimte rond de school dun geworden zijn; aan de andere kant van de muren wacht iets wat iedereen wil vermoorden.
De cast: Katherine Kelly, Vivian Oparah, Sophie Hopkins, Fady Elsayed en Greg Austin.


Man with a Plan
Te zien vanaf: Maandag 24 oktober bij CBS.
Het verhaal: Man with a Plan met Matt LeBlanc als aannemer die meer tijd met zijn kinderen gaat doorbrengen als zijn vrouw weer aan het werk gaat en erachter komt dat zijn drie kleine engeltjes geen engeltjes maar maniakken zijn.
De cast: Matt LeBlanc, Grace Kaufman, Hala Finley en Matt Cook.


The Great Indoors
Te zien vanaf: Donderdag 27 oktober bij CBS.
Het verhaal: The Great Indoors gaat over een gerenommeerde journalist voor een outdoor-magazine die zich moet aanpassen aan de tijd als hij achter een bureau terecht komt en de baas wordt van een groep millennia's in het digitale departement van het magazine.
De cast: Joel McHale, Chris Williams, Christine Ko en Susannah Fielding.


Pure Genius
Te zien vanaf: Donderdag 27 oktober bij CBS.
Het verhaal: Pure Genius is een nieuwe medische dramaserie over een jonge Silicon Valley tech gigant die een exceptionele chirurg aanneemt om een state-of-the-art high tech ziekenhuis te gaan leiden.
De cast: Dermot Mulroney, Ward Horton, Reshma Shetty, Brenda Song, Odette Annable, Aaron Jennings en Augustus Prew.


Good Girls Revolt
Te zien vanaf: Vrijdag 28 oktober bij Amazon.
Het verhaal: Good Girls Revolt is een kijkje in de persoonlijke en professionele levens van medewerkers van een Amerikaans nieuwsblad in de late jaren '60.
De cast: Anna Camp, Genevieve Angelson, Grace Gummer, Joy Bryant, Erin Drake en Jim Belushi.


People of Earth
Te zien vanaf: Maandag 31 oktober bij TBS.
Het verhaal: In People of Earth is journalist Wyatt Jones sceptisch wanneer hij een steungroep van vreemde personen onderzoekt die beweren dat ze zijn ontvoert door buitenaardse wezens - maar hoe meer hij te weten komt hoe meer hij in de war raakt en hoe meer hij verleid en geïntrigeerd wordt.
De cast: Wyatt Cenac, Alice Wetterlund, Ana Gasteyer en Brian Husky.


*Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in oktober 2016 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd. Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Yours Mine or Ours
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (11)

avatar_CC11
28 sep 2016 08:45 -
"Westworld" ga ik uiteraard kijken want toen de film verscheen in 1973 was er voor een dertienjarige en zijn vriendjes echt niets dat zo cool kon zijn als een robotcowboy.
Waarschijnlijk was dit ook de eerste "slechterik" uit de filmgeschiedenis die door ons gezien werd als een regelrechte held.

"Graves" heb ik de eerste twee afleveringen al gezien en die staat voor mij nu al gemarkeerd als beste komedie van 2016 en kanshebber voor een plaats in mijn persoonlijke top 3 van nieuwe series ook al is de hoofdprijs van dit jaar natuurlijk al lang opzij gezet voor "The Night Of".

"Berlin Station" zag er veelbelovend uit maar ben ik bij in slaap gesukkeld tijdens de pilot wat meestal geen goed teken is....

"Falling Water " heb ik de pilot al gezien maar halfweg gewoon afgezet...

Ga ik verder waarschijnlijk wel een kans geven : "Conviction", "No Tomorrow", "Divorce", "American Housewife", "Goliath", "Eyewitness", "Chance" en "The Young Pope"

Of ik de rest ga kijken zal afhangen van commentaren, reacties en reviews.
Reageer
avatar_Petertjuh4
28 sep 2016 10:42
De trailer van Graves vind ik nou niet echt uitnodigend en klinkt een beetje saai. Ik krijg een beetje gevoel van my name is earl, maar dan op grotere schaal.
Reageer
avatar_CC11
28 sep 2016 10:59
De trailer heb ik zelfs niet bekeken omdat ik toen de pilot al had gezien.
Wat mij betreft is het na de 2 afleveringen die ik inmiddels gekeken heb echt wel een aanrader.
Reageer
avatar_anonymous
28 sep 2016 09:35 -
in ieder geval ga ik de begin afleveringen volgen van westworld en frequency om dat ik van beide films heb genoten.

timeless lijkt mij ook interessant, een beetje de omgekeerde verhaallijn van quantum leap. nu iemand die het verleden wil veranderen in plaats van herstellen. bij mijn gaan tijdreis films en series er wel lekker in.

people of earth ga ik ook wel aan beginnen. ben ook benieuwd naar the exorcist serie, en vond de eerste aflevering van lethal weapon ook zeer goed. en de rest maar even afwachten. zal ook eens een begin maken the night of.
Reageer
avatar_heplam
28 sep 2016 09:48 -
Zoals iedere maand kijk ik sowieso iedere pilot die uitkomt, dus ik zal ze allemaal zien alleen de vraag is of ik ze ga volgen dat is meestal de grote vraag. Westworld ga ik sowieso volgen daar hoef ik geen pilot voor te zien
Reageer
avatar_Petertjuh4
28 sep 2016 10:46 -
Westworld sowies, pure genius, falling water, goliath waarschijnlijk. En ook Graves denk ik.
Reageer
avatar_LostGirl
28 sep 2016 10:52 -
Dit zijn echt te veel nieuwe series. Ik heb nu al enkele nieuwe series geprobeerd, zoals Designated Survivor, The Good Place en This Is Us. Als ik die series al voor vast ga kijken kan er eigenlijk niet veel meer bij in mijn programma. Er is niet iets waarvan ik nu zeg dat het mijn interesse heeft gewekt.
Reageer
avatar_tweemaalh
28 sep 2016 11:56 -
Class ga ik sowieso volgen, en ik denk dat ik Westworld ook wel een kans ga gunnen
Reageer
avatar_anonymous
28 sep 2016 13:12 -
Class, maar vooral Westworld. Daar kijk ik al heel lang naar uit.
Reageer
avatar_svandenberg86
28 sep 2016 14:18 -
Voor de liefhebber, dat ben ik niet, een nieuwe ziekenhuis serie Centraal Medisch Centrum op RTL 4 zondag 2 oktober 21:30 uur
Reageer
avatar_Mandy1966
28 sep 2016 15:50
Dank je wel voor je reactie. Het zal meegenomen worden het het andere overzicht van oktober.
Reageer

Laatste nieuws

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
woensdag, 10:12
1
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
woensdag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
dinsdag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
dinsdag, 10:00