Extras

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2005 - 2007 
NetwerkBBC Two
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20052007 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC Two
Extras is een Britse komedieserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 21 juli 2005.

Extras volgt het leven van figuranten in films. Extras heeft geen traditionele begingeneriek. De afleveringen starten meestal met een stukje echte film, waarna men een beeld krijgt van het hele opnameproces. Tijdens de opnames toont Extras het wel en wee van hoofdpersonages Andy Millman en Maggie Jacobs, beiden figuranten. Opmerkelijk zijn ook de bekende gastacteurs die vaak een parodie op zichzelf spelen. In tegenstelling tot The Office, gaat het hier om pure fictie, en dus geen docufictie (mockumentary).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Extras.

Nieuws (6)

After Life is een nieuwe Amerikaanse zwarte komedieserie van Ricky Gervais. Netflix gaat de zesdelige serie, waarin Gervais zelf de hoofdrol speelt, aanbieden vanaf 8 maart.
22 jan 2019
After Life is een Amerikaanse zwarte komedieserie van Ricky Gervais voor Netflix die momenteel in productie is.
9 jul 2018
De Britse komiek, acteur en schrijver Ricky Gervais laat weten dat de productie van een zesdelige zwarte komedieserie is begonnen. Daarin speelt Gervais zelf de hoofdrol.
9 mei 2018

Vergelijkbare series