Equinox

6.5 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
Equinox is een Deense fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 30 december 2020.

Astrid is pas 9 jaar oud in het jaar 1999, wanneer een klas afstudeerders op onverklaarbare wijze spoorloos verdwijnt. Astrid, de zus van een van de vermiste studenten, raakt na de verdwijning van haar zus getraumatiseerd en geplaagd door gruwelijke visioenen. Anno 2020 leeft Astrid vreedzaam bij haar familie als ineens de nachtmerries terugkomen en haar beginnen te achtervolgen. Wanneer de enige overlevende uit 1999 op mysterieuze wijze overlijdt, is Astrid vastbesloten om erachter te komen wat er met haar zus en de klas is gebeurd, om vervolgens een duistere en verontrustende waarheid te ontdekken die haar op een manier die ze nooit had gedacht, aangaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Equinox - Eerste aflevering

7

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 dec 2020
7
Ook in de week van 20 december tot en met 27 december hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 52.
28 dec 2020
2
De Deense fantasieserie Equinox gaat eind december in première. Netflix heeft de eerste beelden uitgebracht in de vorm van een trailer.
15 dec 2020

Populaire reacties (1)

6
28 jan 2021
Inderdaad goed spel, vreemd verhaal, mooie beelden, teleurstellend einde.

Vergelijkbare series