Equinox

6.5 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer en premièredatum voor Deense Netflix serie Equinox

De Deense fantasieserie Equinox gaat eind december in première. Netflix heeft de eerste beelden uitgebracht in de vorm van een trailer.

Equinox draait om Astrid, die in 1999 op negen-jarige leeftijd haar zus verliest bij een mysterieuze verdwijning van een klas afstudeerders . Astrid leeft een rustig leven, tot ineens haar nachtmerries over het trauma terugkomen en de enige overlevende uit 1999 op mysterieuze wijze overlijdt. Ze is vastbesloten om erachter te komen wat er met haar zus en de klas is gebeurd.

Danica Curcic (The Mist) speelt de hoofdrol in de serie, die is gebaseerd op de podcast Equinox 1985. Er zullen in totaal zes afleveringen verschijnen van Equinox. De zesdelige serie gaat deze maand nog in première bij Netflix, vanaf 30 december is de Deense serie daar te bekijken. Bekijk hieronder vast de trailer.

Vorige aflevering
The Blood Runs in the Veins
The Blood Runs in the Veins
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00