El Ministerio del Tiempo

8.4 / 10
70 min
Sciencefiction, Fantasy, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
4seizoenen/43afleveringen/2015 - heden
NetwerkTVE
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:70 min2015 - heden
Netwerk:TVE
El Ministerio del Tiempo is een Spaanse fantasieserie van de zender TVE. De serie ging in première op 24 februari 2015.

El Ministerio del Tiempo (het Ministerie van Tijd) is onderdeel van de Spaanse overheid en heeft als taak de Spaanse geschiedenis zo te houden zoals hij is. Dat doen ze door te reizen naar specifieke momenten in de Spaanse geschiedenis via een van hun vele deuren (puertas).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie El Ministerio del Tiempo.

Nieuws (5)

Twee nieuwe columns, veel datums, overzicht nieuwe series in mei, vernieuwingen, een prijsvraag en antwoorden. Mocht je iets gemist hebben in de week van 27 april tot en met 3 mei, hieronder het overzicht.
4 mei 2020
De week waarin we nog steeds geen verlossend woord kregen van Rutte en waarin veel series werden ingekort. Maar ook de week van de podcast, twee prijsvragen en datums.
27 apr 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
5 apr 2020

Vergelijkbare series