El Embarcadero

8.1 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen El Embarcadero in juli bij NPO

Het tweede seizoen van de Spaanse romantische thrillerserie El Embarcadero verschijnt in juli bij de NPO.

El Embarcadero werd bedacht door Alex Pina, de bedenker van onder andere La Casa de Papel en White Lines. Het tweede seizoen verschijnt 17 juli op NPO Plus en is vanaf 18 juli ook wekelijks te bekijken bij NPO 3 en NPO Start. Het tweede seizoen is sinds februari ook al te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

In El Embarcadero moet de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sánchez, Tiempos de guerra) tot haar grote schrik het lichaam van haar man (Álvaro Morte, La Casa de Papel) identificeren. Samen met zijn minnares (Irene Arcos, Vis a vis) zoekt ze uit wat er is gebeurd.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
24 jun 2020 18:52 -
Misschien handig voor de lezers om te laten weten dat deze serie ook bekend is als 'The Pier'? Dan gaat waarschijnlijk bij meer mensen een lichtje branden.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2