Dragonaut - The Resonance

-
25 min
Actie, Sciencefiction, Animatie
Volg deze serie
1seizoenen/25afleveringen/2007 - 2009 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20072009 (Beëindigd)
Netwerk:TV Tokyo
Dragonaut - The Resonance is een Japanse animatieserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 3 oktober 2007.

Twintig jaar voorafgaand aan het begin van het verhaal, een asteroïde op weg naar de aarde vernietigt Pluto. Als gevolg van de vernietiging van Pluto, de asteroïde, die wordt gesynchroniseerd Thanatos, wordt tijdelijk stagneert. Nu, met het oog op de Aarde dreigende vernieling te vermijden, het Internationaal solarsystem Development Agency (ISDA) werkt op de "D-Project", en creëert de "Dragonaut" na het vinden van een draak ei onder de oceaan. Dit wapen's primaire doel is om de asteroïde te vernietigen wanneer de tijd komt. Toch vinden ze al snel achter dat de asteroïde is niet hun enige bedreiging, zo krachtig draak-achtige wezens, die gebogen over de vernietiging, verschijnen op Aarde.

Na getuige van een moord door één van de wezens, Jin Kamishina, een eenzame 18-jarige jongen die zijn familie in een shuttle-ongeluk twee jaar geleden verloren, raakt betrokken bij de geheimen van de draken en wordt de gekozen piloot van de Dragonaut. Hem te helpen op zijn reis is Toa, een mysterieus meisje, die hem redt vallen aan zijn dood na het schepsel hem aanvalt. Toen ze dieper in de geheimen van de draken te krijgen, ze ontmoeten nieuwe vrienden en vijanden, en ook beginnen met een nauwere relatie te ontwikkelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dragonaut - The Resonance.