Don't Forget The Driver

6.1 / 10
29 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:29 min20192019 (Beëindigd)
Genres:MisdaadKomedie
Netwerk:BBC Two
Don't Forget The Driver is een Engelse misdaad-komedieserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 1 maart 2019.

Een zwarte komedie in het zonnige kustplaatsje Bognor Regis. Het onderzoekt wat het betekent om te leven, te werken en om een ouder te zijn, op een moment dat de hele Britse bevolking moet leren omgaan met de veranderende kleur van hun paspoorten

Coachchauffeur en alleenstaande vader Peter Green leidt een leven van alledaagse routine; bandjes vastknopen, slappe lunchpakketen, voertuigcheques, rondrit met koetsjes die kerkgroepen naar ezelsheiligdommen brengen en Japanse toeristen naar de kathedraal van Canterbury.

Groen is op volle schaal bezig met het omgaan met zijn ontevreden dochter Kayla (verveeld tot een toestand van bijna totale inertie op een plek die niets voor haar heeft) en Audrey, zijn moeder, wiens leven snel in verwarring en angst vervaagt. De ontdekking van een lijk op het volgzame strand van Bognor en een verontrustende ontmoeting met een nieuwe aankomst in de stad werpt het leven van Green in chaos - een verloren ziel die hulp nodig heeft, die hij kan helpen. Maar zal hij ... Kan hij?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Don't Forget The Driver.

Vergelijkbare series

Bones
1 stem
Weeds
1 stem
Leverage
1 stem
Castle
1 stem