Do No Harm

7.3 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20122013 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
Do No Harm is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 31 januari 2013.

Dr. Jason Cole is een gerespecteerde neurochirurg die alles in het leven lijkt te hebben: een goedverdienende job, zelfvertrouwen, een medelevend karakter. Maar Jason heeft ook een duister geheim. Op een dag wordt hij gedesoriënteerd wakker in een vernielde hotelkamer tussen meerdere onbekende en naakte vrouwen. Meteen weet hij wat er aan de hand is en wat er opnieuw aan het gebeuren is. Elke nacht rond hetzelfde uur verandert Jason namelijk in iemand die je niet meteen met hem associeert: een verleidelijke, duivelse en borderline sociopaat. Die nieuwe man is een gevaarlijk alter ego die onder de naam Ian Price door het leven gaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Do No Harm.

Populaire reacties (5)

avatar JessicaD
7
9 sep 2013
Na 13 afleveringen eindigt het helaas. Was op zich nog wel benieuwd naar een volgende aflevering, jammer dat die er niet gaat komen.
avatar JessicaD
7
28 jan 2013
Het is natuurlijk nog even afwachten hoe de 2e en 3e afleveringen zijn, maar ik vond het zeker interessant en hoop dat ze dit vol kunnen houden.

Vergelijkbare series

Saving Hope
3 stemmen
Cult
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Do No Harm