Det som göms i snö

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2018 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Viaplay
Det som göms i snö is een Zweedse misdaadserie van de zender Kanal 5 (SE). De serie ging in première op 21 augustus 2018.

Na een lang ziekteverlof gaat rechercheur Peter Wendel (Robert Gustafsson – De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween) weer aan het werk. Hij wil een topteam vormen voor cold cases. Dat plan loopt spaak wanneer de politie een bericht krijgt van een onbekende moordenaar. Hij beweert dat de beruchtste seriemoordenaar van Zweden, die al vele jaren vastzit, in werkelijkheid onschuldig is. Om de waarheid te achterhalen heeft Wendel snel een team nodig. Hij kan op korte termijn echter alleen maar kiezen uit een groep misfits, rechercheurs waar de andere afdelingen niet meer mee willen werken. Het is niet de enige tegenslag voor Wendel. Zo krijgt hij tegenwerking van de machthebbers die de seriemoordenaar in eerste instantie veroordeelden en zich nu in het hemd voelen gezet. Wanneer Wendel en zijn tienerdochter Vera persoonlijk in de zaak worden betrokken, kan hij bovendien niet langer zijn oude angsten en gezondheidsproblemen negeren.

The Truth Will Out, naar een idee van de befaamde Zweedse criminoloog en auteur Leif GW Persson, is geïnspireerd op het ware verhaal van Thomas Quick, die ten onrechte werd veroordeeld als seriemoordenaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 5
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar italklaas
7.4
12 feb 2022
Best wel een leuke serie... beetje (droge) humor, psychologisch en crimi. Maar alles gaat zo verschrikkelijk langzaam en bij Peter Wendel loop je het risico om in slaap te vallen. Maar ondanks dat, is het best wel te doen.

Vergelijkbare series

Innan Vi Dör
3 stemmen
Sthlm Rekviem
3 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Bates Motel
2 stemmen
The Blacklist
2 stemmen
Det som göms i snö