Den som dræber - Fanget af mørket

8.1 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
8.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Viaplay
Den som dræber - Fanget af mørket is een Deense thrillerserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 1 maart 2019.

Verschillende jonge vrouwen zijn verdwenen en rechercheur Jan Michelsen gelooft dat de zaken met elkaar zijn verbonden. Hij krijgt hulp van forensisch psycholoog Louise Bergstein, die eerder met criminele profielen heeft gewerkt om een dieper begrip van de criminelen te krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Darkness: Those Who Kill - Seizoen 1 (DVD)

6.5

Darkness: Those Who Kill - Seizoen 1

8

Nieuws (2)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
8 apr 2020
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
24 feb 2020

Populaire reacties (3)

7
05 mei 2019
Best veel afleveringen voor 1 case. Had wel korter gekund. Tikje ongeloofwaardig af en toe. Haalt het zeker niet bij de eerste serie.
8
29 apr 2019
Goed verhaal en spannend. Wat ik jammer vind zijn diverse onrealistische scenes die mij uit het verhaal trekken. Dat zie ik overigens te vaak in series, wat het vaakst voorkomt is dat hulp precies 1 seconde na afloop aankomen.

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
The Following
2 stemmen
Dexter
1 stem