Den som dræber - Fanget af mørket

8.1 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2019 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Viaplay
Den som dræber - Fanget af mørket is een Deense thrillerserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 1 maart 2019.

Verschillende jonge vrouwen zijn verdwenen en rechercheur Jan Michelsen gelooft dat de zaken met elkaar zijn verbonden. Hij krijgt hulp van forensisch psycholoog Louise Bergstein, die eerder met criminele profielen heeft gewerkt om een dieper begrip van de criminelen te krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Populaire reacties (4)

avatar pedrovk
8
29 apr 2019
Goed verhaal en spannend. Wat ik jammer vind zijn diverse onrealistische scenes die mij uit het verhaal trekken. Dat zie ik overigens te vaak in series, wat het vaakst voorkomt is dat hulp precies 1 seconde na afloop aankomen.
avatar anonymous
-
26 jun 2022
Seizoen 1 van deze serie vond ik erg goed en spannend.
Maar dit seizoen en seizoen 3 is niet mijn ding, de serie is traag en langdraderig.Het was beter geweest dat men na seizoen 1 was gestopt met deze serie.

Vergelijkbare series

Den som dræber
10 stemmen
Jägarna
3 stemmen
Fringe
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Den som dræber - Fanget af mørket