Debris

7.2 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20212021 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
Debris is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender NBC. De serie ging in première op 1 maart 2021.

De serie volgt twee agenten uit twee verschillende continenten en twee verschillende denkwijzen, die moeten samenwerken om te onderzoeken wanneer wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig mysterieuze effecten hebben op de mensheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Debris.

Populaire reacties (1)

avatar BlackBiker
8
3 maa 2021
Goede pilot. Deed precies wat hij moet doen.
Introduceerde de hoofdrolspelers zonder gelijk te veel in detail te treden, maar tegelijkertijd wel nieuwsgierig makend naar het verhaal achter deze mensen.
Introduceerde de premisse van de serie, namelijk dat wrakstukken (debris) van een buitenaards ruimteschip met bijzondere eigenschappen op aarde neerstort en daar de nodige impact heeft.
Ook is er al een mysterieus persoon geïntroduceerd die kennelijk bij een invloedrijke macht hoort die al meer over deze wrakstukken weet en hoe het te gebruiken. Hier weten we nog niet veel van, maar ja, de pilot duurde ook maar 42 minuten.

Het lijkt er een beetje op dat het een soort van "mysterie van de week" serie wordt, waarin elke week een gebeurtenis rond het puin centraal staat. Maar hopelijk ook met een overkoepelend verhaal over het puin en welke invloed het wereldwijd heeft. En misschien waar het vandaan komt.

Dit laatste blijkt nog niet geheel uit de pilot, maar dit is normaal wel de richting waar dit soort series op gaan.
Al met al heeft deze pilot mij heel nieuwsgierig gemaakt naar het vervolg en heeft zo dus precies gedaan wat een pilot hoort te doen. Mission accomplished!

Vergelijkbare series

Fringe
7 stemmen
Helstrom
2 stemmen
Coyote (2021)
2 stemmen
Debris