Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

NBC cancelt Debris na het eerste seizoen

Er zal geen tweede seizoen verschijnen van Debris. De Amerikaanse sciencefictionserie ging afgelopen maart in première bij NBC.

De laatste aflevering van het eerste seizoen werd 24 mei uitgezonden. Die aflevering bleek de allerlaatste die NBC zal uitzenden, het netwerk heeft Debris namelijk niet vernieuwd met een tweede seizoen. Er zijn dertien afleveringen verschenen. Mogelijk wordt de serie nog over genomen door een ander netwerk of een streamingdienst. Bedenker J.H. Wyman (Fringe) is namelijk vastberaden om het verhaal te blijven vertellen. "Omdat ik denk dat het verhaal het waard is om over te schrijven."

Debris draait om twee agenten uit twee verschillende continenten. Ze hebben een verschillende denkwijze, maar wanneer er wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig mysterieuze effecten hebben op de mensheid moeten ze toch samen gaan werken.

Video on youtube


Nu Debris is gecanceld, is er een grotere kan voor Amerikaanse fantasyserie Manifest dat deze vernieuwd wordt. Manifest is de serie met de beste scores, waarvan nog niet zeker is of de serie vernieuwd wordt. Naar verluidt zijn de makers nog in gesprek met NBC over een mogelijk vierde seizoen.
Vorige aflevering
Celestial Body
Celestial Body
01x13
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Inter
28 Mei 2021 14:00 -
Jemig dat is zuur...
Reageer
avatar_saskya
28 Mei 2021 14:06 -
Nee!! Blijven we aan een klif hangen :((
Reageer
avatar_argetlam
28 Mei 2021 14:44 -
Hoop toch echt dat een van streaming diensten het gaat overnemen dan!
Reageer
avatar_BlackBiker
29 Mei 2021 13:19 -
Wat zonde! Ik ben enthousiast over deze serie. En er is nog zoveel te vertellen...
En dat nieuwe karakter van John Noble beloofde ook nog wel wat. Helaas.....
Reageer
avatar_Dutch013
12 jun 2021 12:14 -
Gaat lekker zo, zit je erin, in het verhaal, is het gecancelled. :(
Reageer
Debris