Death March to the Parallel World Rhapsody

7.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Death March to the Parallel World Rhapsody is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 11 januari 2018.

De 29-jarige programmeur Suzuki Ichirou wordt getransponeerd in een fantasy-RPG. In het spel is hij een 15-jarige genaamd Satou. Eerst denkt hij dat hij droomt, maar zijn ervaringen lijken heel reëel. Vanwege een krachtig vermogen dat hij maar beperkt kan gebruik, maakt hij uiteindelijk een leger hagedismannen onschadelijk en wordt hij een avonturier met een hoog level. Satou besluit zijn niveau te verbergen en is van plan vreedzaam te leven en nieuwe mensen te ontmoeten. Ontwikkelingen in het verhaal van het spel, zoals de terugkeer van een demonenkoning, kunnen Satou's plannen echter irriteren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Death March to the Parallel World Rhapsody.

Vergelijkbare series

Death March to the Parallel World Rhapsody