Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Garret Dillahunt toegevoegd aan laatste seizoen Dead to Me

Netflix voegt een nieuw gezicht toe aan de cast van het derde seizoen van de dodelijke komedieserie Dead to Me. Garret Dillahunt is te zien in het slotseizoen.

Een nieuw gezicht maakt zijn entree in de Netflix-serie Dead to Me. Garret Dillahunt (foto) sluit zich aan bij Christina Applegate, Linda Cardellini, Liz Feldman, Will Ferrell, Adam McKay, Jessica Elbaum en Christie Smith voor het laatste seizoen. De duistere komedieserie volgt een paar onwaarschijnlijke vrienden terwijl ze dodelijke geheimen proberen te bewaren. De casting van Dillahunt voor de serie is een soort reünie, aangezien Dillahunt en Cardellini samen in het medisch drama ER verschenen.



De komedieliefhebbers zullen Dillahunt vooral kennen uit de serie Raising Hope, die van 2010 tot 2014 liep en waarin Dillahunt 88 afleveringen lang de rol van Engleburt 'Burt' Jebbidiah Chance vertolkte. Daarnaast had de acteur vaste rollen in de westernserie Deadwood, de science fictionserie Terminator: The Sarah Connor Chronicles en de horrorserie Fear The Walking Dead en een terugkerende rol in onder meer de superheldenserie The Gifted.

Dit weten we over de rol die Dillahunt (foto) zal spelen in de Netflix-serie:

Dillahunt zal in het derde seizoen geïntroduceerd worden als agent Glenn Moranis, een magnifieke detective, die eigenlijk de meest waardevolle man van de FBI is. Je kunt maar beter geloven dat als iemand de moord op Steve (James Marsden, Westworld) tot op de bodem uitzoekt, het agent Glenn Moranis is.

Dead to Me keert terug voor zijn laatste seizoen op 17 november.
Video on youtube
Vorige aflevering
We've Reached the End
We've Reached the End
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dead to Me