Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Komedieserie Dead to Me in mei bij Netflix

Dead to Me is een nieuwe Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie is vanaf 3 mei te zien, zo heeft Netflix bekend gemaakt.

Dead to Me wordt beschreven als een duistere komedie over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim. De hoofdrollen worden gespeeld door de beroemde actrices Christina Applegate en Linda Cardellini.

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische dame die onlangs haar eigen tragische verlies heeft geleden. Wanneer de twee vrouwen elkaar ontmoeten, worden ze onwaarschijnlijke vriendinnen, ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden. Maar terwijl ze elkaar vinden onder het genot van flessen wijn, koekjes en een gedeelde affiniteit, probeert Judy wanhopig Jen te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen.

Video on youtube


Dead to Me is gemaakt door Liz Feldman, bekend van 2 Broke Girls en One Big Happy. De serie is geproduceerd door CBS Television Studios voor Netflix.
Vorige aflevering
We've Reached the End
We've Reached the End
03x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dead to Me