De Affaire

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:VARA
De Affaire is een Nederlandse dramaserie van de zender VARA. De serie ging in première op 21 oktober 2015.

Driedelige dramaserie over de eigenzinnige onderzoeksjournalisten Dana Lievens (Kiki van Deursen) en Tom Waardenburg (Peter Blok).

In elke aflevering werpen zij nieuw licht op een bestaande, geruchtmakende affaire. Zij proberen doofpotten te lichten en de onderste steen boven te krijgen. Wie zit er achter de affaire? En vooral, wat was het motief? Het gaat om journalistieke kwesties die in de werkelijkheid met een mysterie omkleed zijn en de gemoederen nog steeds bezig houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Affaire.

Nieuws (2)

Met meer dan 30 (!) drama’s of komedies van eigen bodem hoefden we dit jaar niet meer naar Amerika of Westeros te kijken voor nieuw content. 2015 was het jaar dat we een science fiction komedie (Missie Aarde) en een...
9 jan 2016
5
We beginnen meteen met goed nieuws. MijnSerie heeft er weer een nieuwsberichtschrijver bij, hepalm (Patrick Hermes) mogen wij vanaf deze week verwelkomen bij het team. Mocht jij net als Patrick ook willen schrijven,...
19 okt 2015

Vergelijkbare series