De verschrikkelijke jaren tachtig

7.7 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkVPRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:VPRO
De verschrikkelijke jaren tachtig is een Nederlandse dramedyserie van de zender VPRO. De serie ging in première op 6 februari 2022.

De verschrikkelijke jaren tachtig is een dramaserie van scenarioschrijver Kim van Kooten en regisseur Tim Kamps. De serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Kamps, speelt zich af in de absurde realiteit van een woongroep in de jaren tachtig. In acht afleveringen leeft de kijker mee met het negenjarige meisje Piet en haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar SJS
8
20 maa 2022
Ik hoop dat er een tweede seizoen aankomt, de afleveringen mogen iets langer, zit je er net lekker in, is het alweer afgelopen. Verder supergoede serie met goede acteurs en ook de kinderen acteren goed.
avatar Duco1977
8
13 maa 2022
Indrukwekkende serie
De verschrikkelijke jaren tachtig