De Bunker

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:VTM
De Bunker is een Belgische thrillerserie van de zender VTM. De serie ging in première op 31 augustus 2015.

De Bunker volgt een team van de Antwerpse cel van de Belgische Staatsveiligheid, die opereert vanuit haar ondergronds hoofdkwartier: de ‘Bunker’. Als buitendienst verzamelen de agenten informatie op het veld, om zo tijdig een belangrijke dreiging of ramp te voorkomen. Die bedreiging kan van alle kanten komen: extreemrechts en -links, terrorisme, economische spionage, cybercriminaliteit, sektes,... Op het team rust een enorme verantwoordelijkheid en de agenten zijn -door de interne geheimhouding- vaak enkel op elkaar aangewezen. Hun band is hecht, maar de druk is zonder meer groot.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Bunker.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 22 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 mei voor je op een rijtje gezet.
13 mei 2019
Het tweede seizoen van The Team is exclusief te zien via Play More van Telenet.
23 jul 2018

Populaire reacties (1)

5
25 nov 2015
Twee afleveringen bekeken. Dit is het net niet. Verhalen worden afgeraffeld. Onlogische sprongen in het script. ed . Ik stop

Vergelijkbare series

Homeland
3 stemmen
Jericho
1 stem
Lost
1 stem
Dollhouse
1 stem