Day of the Dead

-
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Day Of The Dead in oktober in première

Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.

Day Of The Dead gaat aankomende oktober in première bij Syfy. De trailer werd tijdens het [email protected] uitgebracht. Jed Elinoff (Best Friends Whenever) en Scott Thomas (Good Behavior) zijn de showrunners van de serie en hebben daarnaast ook de serie geschreven. De serie zal deze oktober nog in première gaan, een exacte datum is nog niet bekend.

De serie volgt zes vreemden, terwijl ze na een invasie van ondoden proberen te overleven. Het verhaal laat zien dat alles wat nodig is om mensen bij elkaar te brengen een horde hongerige zombies is die hen uit elkaar probeert te scheuren. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1985 van George A. Romero. Keenan Tracey (Bates Motel), Daniel Doheny (Loudermilk), Natalie Malaika (Charmed (2018)), Kristy Dinsmore (Vikings) en nieuwkomer Morgan Holmstrom vervullen de hoofdrollen in Day Of The Dead.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03