Das Boot

7.9 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkSky Deutschland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:Miniserie
Das Boot is een Duitse miniserie van de zender Sky Deutschland. De serie ging in première op 23 november 2018.

Das Boot speelt zich af in het najaar van 1942 en gaat over de oorlog op zee vanuit het perspectief van een jonge duikbootbemanning. We zien echter ook hoe het er aan land aan toegaat en hoe het staat met de Franse verzetsstrijders.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Das Boot - Seizoen 2

8.5

Das Boot - Seizoen 1

7.5

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 13 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 juli
1
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni

Populaire reacties (4)

-
12 mrt 2019
de film was werkelijk legendarisch hoop dat de serie het originele drama en spanning vast kan houden met natuurlijk een geweldige cast in de film. met een uiterst mooi beeld van de realtiteit van die tijd wat mooi in beeld is gebracht en terecht werd genomineerd voor de oscars. ga hem zeker kijken vanaf nu laat later meer weten.
9
06 apr 2019
Werkelijk een TOP serie Ik hoop dat het een vervolg krijgt!