Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu.

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 6 oktober 2018.

"Ik zal het zo maken dat je lichaam de mijne niet kan vergeten."

Saijou Takato's 5-jarige regeerperiode als de 'Most Huggable No. 1' is ontvoerd. Zijn donder stelen is de newbie-acteur met een 3-jarig debuut, Azumaya! Op weg naar de stompzinnige, vijandige Takato begint Azumaya's oprechte sprankelende glimlach te werken. Zelfs als Takato zijn waarschuwingsniveau op MAX instelt, vangt Azumaya Takato in zijn beschamende dronken toestand en gebruikt het om hem te chanteren! In ruil voor de stilte van Azumaya zegt Azumaya: "Laat me je alsjeblieft vasthouden ...?! Omarm me, wie was de Meest Huggable No.1?" Wat zegt hij in godsnaam! Bevat een grote hoeveelheid andere erotische verhalen met een hoge spanning.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu..