Criminal Justice

7.8 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2008 - 2009 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20082009 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC One
Criminal Justice is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 30 juni 2008.

Ben Coulter is een zorgeloze 21-jarige jongen. Maar een one-night-stand met een sexy vrouw gooit zijn hele leven om. De volgende ochtend blijkt ze vermoord te zijn. Hij kan zich niet veel herinneren door de drank en drugs waardoor hij zwaar in de problemen zit. Alle bewijs toont aan dat hij de dader is, dus hij wordt van moord beschuldigd. Niemand wil Bens kant van het verhaal horen. Hij denkt onterecht dat de waarheid vertellen zal maken dat hij vrijkomt. En zijn ouders hebben geen idee wat ze moeten doen terwijl ze verteerd worden door diepe twijfels: zou hun zoon een moordenaar kunnen zijn? Maar wat is waarheid en hoe moet je het spel spelen om als winnaar uit de bus te komen? Een ingewikkeld kat-en-muis spel tussen de advocaat en de vechtlustige politiedetective Box gaat van start. De serie geeft een confronterend inzicht in het Engels rechtssysteem.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 2
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Criminal Justice.

Nieuws (1)

Al een beetje bij aan het komen van Koningsdag? Geen zorgen, MijnSerie heeft opgelet voor je terwijl je lekker tompoezen at in de zon of bij een buitenluchtoptreden danste. Er is namelijk weer een hoop gebeurt deze...
25 apr 2014
1

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Spooks
1 stem
Sherlock
1 stem