Copper

7.4 / 10
43 min
Historie, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkBBC America
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20122013 (Beëindigd)
Genres:HistoriePolitie
Netwerk:BBC America
Copper is een Amerikaanse historische politieserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 19 augustus 2012.

Copper speelt zich af in het Ierse Five Points buurt van New York City in de jaren 1860, met de nadruk op een ruige jonge Ierse politieagent die wordt gedwongen om zijn onhandelbare en gevaarlijke allochtone wijk te navigeren tijdens de interactie met de uptown Manhattan menigte en de zwarte gemeenschap in Harlem.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (1)

Copper - Seizoen 1

8.5

Nieuws (3)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
30 mei 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
25 apr 2020
1
Het eerste seizoen van de FOX-serie Deep State gaat op 5 april (12 april in Nederland) in première. En de FOX Networks Group heeft de actieserie nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
5 apr 2018

Populaire reacties (6)

-
21 nov 2013
Na vijf afleveringen stop ik er mee... Pakt me niet, en is niet zo goed als Boardwalk en Peaky Blinders. Van de hak op de tak, te modern geacteerd en de hoofdpersoon zegt me niets... Te blanco.
Snel naar Boardwalk 4
-
17 nov 2013
Deze serie moet je niet meteen gaan kijken na Boardwalk Empire of Peaky Blinders, want dan zie je dat hij van een stuk minder niveau is. En dan is het wel een hele taaie klus om deze meteen te accepteren. Ik heb er nu twee gezien, en ga hem nog twee gunnen. Hoop dat hij bij trekt in niveau en kwaliteit.

Vergelijkbare series

Ripper Street
3 stemmen
Justified
2 stemmen
Lost
1 stem
Firefly
1 stem