Connie En Clyde

6.8 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
6.8 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2013 - 2018 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20132018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:VTM
Connie En Clyde is een Vlaamse dramaserie van de zender VTM. De serie ging in première op 4 september 2013.

De serie speelt zich af in en rond het relatiebureau Connie & Clyde. De volslanke zaakvoerder Connie Coninx pakt uit met de slagzinnen Niet geschoten, altijd mis! en Als ík mijn 'Mister Right' gevonden heb, kan jij het ook!, hoewel haar eigen relatie allesbehalve denderend verloopt. In werkelijkheid lijkt ze iedereen gelukkiger te willen maken dan ze zelf is. Hiertoe hanteert ze geregeld vrij onorthodoxe koppelmethodes, waarbij de hulp van haar naaste medewerkers onmisbaar blijkt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 11

Recensies (1)

Connie En Clyde - Seizoen 2

7

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 mrt 2020
4
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
20 mrt 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 12 tot en met 18 maart voor je op een rijtje gezet.
19 mrt 2018

Vergelijkbare series