Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Peter Rotthier geeft "Connie En Clyde - Seizoen 2" een 7.
Geschreven door Peter Rotthier op 3 juli 2018.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Connie En Clyde - Seizoen 2

Connie en Clyde is een Vlaams relatiebureau dat gerund wordt door Connie (Eva van der Gucht, Meiden van Herengracht). Wie Clyde echt is komen we niet te weten want de man van Conny heet Hans (Axel Daeseleire, Penoza). Hans is er echter niet vies van om af en toe een scheve schaats te rijden en aan het eind van het eerste seizoen zet ze hem op straat. Hans is hier niet van gediend en doet er alles aan om terug in de gunst van Connie te komen. Dit leidt alvast tot heel wat hilarische toestanden tussen het koppel.

Connie En Clyde
© VTM


Ondanks de misère met Hans blijft Connie in de liefde geloven en blijft ze voor haar werk alle mogelijke losers, die aan haar deur kloppen om de liefde van hun leven te vinden, helpen. Hiervoor krijgt ze hulp van haar secretaresse Peggy (Nathalie Meskens, David), fotograaf Vincent (Ben Segers, Safety First), boekhouder Pol (Tom Audenaert, Als Dijken Breken) en relatiedeskundige Pascal (Stefaan Degand, De Ronde). Waar ze die vijf werknemers gevonden heeft, roept heel wat vraagtekens op want bij elk van hen is er wel iets mis in hun bovenkamer.

Je kan het dan ook wel raden dat met zo’n crew de misverstanden elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Connie spendeert dan ook heel veel tijd om alles keer op keer op te lossen hoewel ze meestal zelf aan de basis ligt van de flaters van haar personeel.

Als komische reeks is Connie en Clyde zeker geslaagd te noemen. De serie is niet direct een topper in zijn genre maar de gecaste acteurs hebben allemaal hun sporen verdiend in komische rollen en zij zorgen er dan ook voor dat de reeks overeind blijft. Niet alle grappen zorgen ervoor dat je in een deuk ligt maar geregeld ga je toch plat. En dat is het nou net, de humor is meestal te plat om van Connie en Clyde een topper in het genre te maken. Vermakelijk kan je er wel als stempel op drukken maar of je dit nu echt gezien moet hebben, laten we aan de kijker over.
Volg Connie En Clyde
Vorige aflevering
Time of my Life
Time of my Life
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Connie En Clyde